• Tipăriți
  • Preferințe
CAFEA LA FILTRU

Filtro Italiano Delicato

aromat și fin POTRIVITĂ PENTRU
  • Caffe Filtro
  • French Press

Filtro Italiano Delicato

PROFIL AROMATIC

PROFIL AROMATIC
Note de Ciocolată

Plan Organo

Aromă
Corpozitate
Intensitate

Prăjire

Caramellate
Medie/
Lejeră

Intensitate Această intensitate reflectă măiestria procesului de amestecare și prăjire, indicând o cafea cu gust subtil, cu o notă finală dulce și florală.


Filtro Italiano Delicato: aromat și fin

Filtro Italiano Delicato conține caracteristicile cafelei din America de Sud. Boabele de cafea Arabica braziliană conferă densitate și aromă dulce, în timp ce un sortiment selecționat de boabe Robusta îi dau o notă finală de ciocolată.

Prăjirea medie și delicată Lavazza oferă posibilitatea unei preparări mai lente la filtru și accentuează invitanta aromă de cereale și cacao, fină și delicioasă.
Filtro Italiano Delicato vă oferă o experiență senzorială minunată care vă îndeamnă să savurați ceșcuță după ceșcuță.


Pregătirea cafelei Este ideală pentru filtru și cafetieră cu piston.

Aflați sugestiile experților Lavazza pentru a prepara cafeaua perfectă din acest amestec.

Aromată și plăcută, cu gust delicat de ciocolată.
Asortare
NUGA
„Torrone”, sau nuga de culoare albă, este un produs de cofetărie tipic Italian preparat cu miere, nuci prăjite și albuș de ou bătut.
Betont besonders den zartbitter schokoladigen Duft des Filtro Italiano Delicato.