• Tipăriți
  • Preferințe
CAFEA LA FILTRU

Filtro Italiano Tradizionale

echilibrat și intens POTRIVITĂ PENTRU
  • Caffe Filtro
  • French Press

Filtro Italiano Tradizionale

PROFIL AROMATIC

PROFIL AROMATIC
Note de Fructe uscate

Plan Organo

Aromă
Corpozitate
Intensitate

Prăjire

Caramellate
Medie

Intensitate Această intensitate reflectă măiestria procesului de amestecare și prăjire, indicând o cafea cu gust mai subtil și arome delicate.


Filtro Italiano Tradizionale: echilibrat și intens

Filtro Italiano Tradizionale este un amestec de calitate superioară din boabe atent selecționate de Arabica și Robusta, prelucrate cu dibăcie de Lavazza pentru a oferi intensitate medie și gust persistent de fructe uscate și note de cacao.

Prăjirea acestui amestec este ușoară pentru a permite o preparare mai lentă la filtru și pentru a-i accentua aroma caracteristică în care ne învăluie.
Savour Filtro Italiano Tradizionale păstrează un gust delicat și echilibrat cu o notă finală intensă de fructe cu coajă tare.


Pregătirea cafelei Este ideală pentru filtru și cafetieră cu piston.

Aflați sugestiile experților Lavazza pentru a prepara cafeaua perfectă din acest amestec.

Echilibrată și cu gust rotund, cu savoare puternică de fructe cu coajă tare.
Asortare
TORTA DI NOCCIOLE [tort cu alune]
O aromă din zona Langhe, din Piemont, caracterizată de aroma delicată a alunelor prăjite.
Este perfectă în combinație cu Filtro Italiano Tradizionale.