• Tipăriți
  • Preferințe
CAFEA LA FILTRU

Filtro Italiano Tradizionale

echilibrat și intens POTRIVITĂ PENTRU
  • Caffe Filtro
  • French Press



PROFIL AROMATIC

PROFIL AROMATIC
Note de Fructe uscate

Plan Organo

Aromă
Corpozitate
Intensitate

Prăjire

Caramellate
Medie

Intensitate Această intensitate reflectă măiestria procesului de amestecare și prăjire, indicând o cafea cu gust mai subtil și arome delicate.


Filtro Italiano Tradizionale: echilibrat și intens

Filtro Italiano Tradizionale este un amestec de calitate superioară din boabe atent selecționate de Arabica și Robusta, prelucrate cu dibăcie de Lavazza pentru a oferi intensitate medie și gust persistent de fructe uscate și note de cacao.

Prăjirea acestui amestec este ușoară pentru a permite o preparare mai lentă la filtru și pentru a-i accentua aroma caracteristică în care ne învăluie.
Savour Filtro Italiano Tradizionale păstrează un gust delicat și echilibrat cu o notă finală intensă de fructe cu coajă tare.


Pregătirea cafelei Este ideală pentru filtru și cafetieră cu piston.

Aflați sugestiile experților Lavazza pentru a prepara cafeaua perfectă din acest amestec.

Echilibrată și cu gust rotund, cu savoare puternică de fructe cu coajă tare.
Asortare
TORTA DI NOCCIOLE [tort cu alune]
O aromă din zona Langhe, din Piemont, caracterizată de aroma delicată a alunelor prăjite.
Este perfectă în combinație cu Filtro Italiano Tradizionale.