• Tipăriți
  • Preferințe
Qualità Rossa
Prăjire tostatura
Medie
Plan Organo
Aromă
Corpozitate
Intensitate

Pentru cei care doresc să aibă un start bun, cu toată încărcătura și energia pe care cafeaua o poate oferi, Lavazza Qualità Rossa uneşte gustul dintre cele mai bune boabe de cafea Arabica cu corpul unora dintre cele mai bune cafele Robusta. Un amestec complet, bogat aromat.

Corespunzător pentru toate tipurile de cafetiere.

Lavazza Qualità Rossa – Un amestec espresso pentru stilul de viață italienesc

Începeți-vă ziua în mod corect cu Lavazza Qualità Rossa, unul dintre amestecurile originale și cele mai populare de la Lavazza. Aroma intensă de ciocolată și gustul deplin catifelat vă oferă fundamentul perfect pentru ziua următoare. Fie că vă tratați cu un espresso, cappuccino sau latte macchiato - Lavazza Qualità Rossa garantează că satisface gusturile și celor mai mari iubitori de cafea. La fel ca Lavazza Qualità Oro, aceasta este una dintre amestecurile clasice de la maeștrii Lavazza.  

Specialiștii noștrii în cafea, care se află în nordul Italiei în oraşul Torino, crează Lavazza Qualità Rossa folosind doar cea mai buna selecție de boabe alese din regiunile cu cea mai bună reputație. În procesul nostru de prăjire, pasiunea noastră pentru cafea este în centrul atenției pe măsură ce creăm aceasta irezistibilă cafea italiană.

Lavazza Qualità Rossa pentru acel moment cu adevărat italian

Amplu, bogat și picant - amestecul nostru popular espresso pentru cappuccino și latte macchiato vă aduce gustul autentic al Italiei. Lavazza Qualità Rossa este cultivată cu iubire. Prepararea sa este un ritual de perfecțiune care oferă cunoscătorilor de cafea un moment de reîncărcare autentic italian. Recompensa: O cafea care este bogată și plină ca nici o alta și cu fiecare înghițitură emană pasiunea cu care a fost produsă.

Un amestec espresso catifelat pentru latte macchiato

Lavazza Qualità Rossa, o favorită italienească de mai bine de un secol, este unul dintre produsele tradiționale, oferite de către maeștii noștrii de cafea Lavazza - o adevarată cafea clasică! Crearea sa este rezultatul pasiunii noastre pentru producerea unor amestecuri impresionante espresso premium care oferă energie, bucurie pentru clienții noștrii în fiecare zi. Fie preparată manual, cu un aparat espresso sau cu un filtru de cafea, Lavazza Qualità Rossa se pretează oricărei metode de preparare. Pentru a vă bucura maxim, vă recomandăm folosirea amestecului ca bază pentru cappuccino sau latte macchiato.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
CAFEA O BOABĂ ÎN CENTRUL A TOT
Cafeaua este naturală în centrul universului Lavazza.
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
RECLAME TV LAVAZZA, PUBLICUL ITALIAN ȘI TV
Publicitatea Lavazza a ales drumul televiziunii aproape imediat.
Tierra
¡TIERRA! PROIECTUL DURABILITATE ȘI EXCELENȚĂ
¡Tierra! a fost primul proiect CSR independent Lavazza.