• Tipăriți
  • Preferințe
¡Tierra! 4: Selecție 100% Arabica
Prăjire tostatura
Medie
Plan Organo
Intensitate

¡TIERRA!
SELECȚIE 100% ARABICA


O selecție de boabe de calitate superioară din 100% Arabica din America Centrală și de Sud, profesional făcută pentru a crea o cafea bine echilibrată și deplin conturată, cu o aromă fructată, note florale și finisajul distinctiv de ciocolată neagră amăruie.

De la un proiect Lavazza de responsabilitate socială...

¡Tierra! este o cafea de la fermele Rainforest Alliance Certified™, care combină produse de înaltă calitate, respect pentru mediul înconjurător și echitate socială.
Numele vine de la proiectul de responsabilitate socială al Fundației Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus, început în 2002, pentru a îmbunătăți condițiile sociale și de mediu și tehnicile de producție ale micilor comunități ale cultivatorilor de cafea.
În 12 ani proiectul a implicat mai mult de 3000 cultivatori din 8 țări.

... o cafea 100% provenită din agricultura sustenabilă.

Lavazza este mândră să vă prezinte ¡Tierra!, o serie compusă din două amestecuri atent selectate de la fermele Rainforest Alliance Certified™. Rainforest Alliance este o organizație internațională non-profit care asigură fermierilor urmarea de practici agricole mai durabile care protejează pădurile, râurile, solurile și animalele sălbatice. Certificarea Rainforest Alliance înseamnă de asemenea că lucrătorii au doar salariile și un acces îmbunătățit la condiții de viață demne, de îngrijire a sănătății și educației pentru copii.  

Calitatea superioară, gust autentic!

“¡Tierra! 100% Arabica Selection” este o selecție de înaltă calitate de boabe 100 % Arabica din America Centrală și de Sud, profesional făcută pentru a crea o cafea bine echilibrată și deplin conturată. Savurați-o cu atenție pentru a-i captura aroma fructată cu note florale și finisajul distinctiv de ciocolată negră amăruie.
¡Tierra! cuprinde dedicarea pasională și excelența care au caracterizat Lavazza pentru mai mult de 100 de ani.
Pentru a te bucura de Lavazza înseamnă să descoperi povestea unei familii care în peste patru generații au selectat cele mai calitative cafele, oferindu-vă mereu o experiență senzorială unică.
Lavazza ¡Tierra!: excelența îmbracă durabilitatea.

Aflați mai multe >

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
CAFEA O BOABĂ ÎN CENTRUL A TOT
Cafeaua este naturală în centrul universului Lavazza.
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
RECLAME TV LAVAZZA, PUBLICUL ITALIAN ȘI TV
Publicitatea Lavazza a ales drumul televiziunii aproape imediat.
Tierra
¡TIERRA! PROIECTUL DURABILITATE ȘI EXCELENȚĂ
¡Tierra! a fost primul proiect CSR independent Lavazza.