• Tipăriți
  • Preferințe
¡Tierra! 5: Exclusive Blend
Prăjire tostatura
Medie
Plan Organo
Intensitate

¡TIERRA!
EXCLUSIVE BLEND


Pentru această cafea îndrăzneață și catifelată, Lavazza a amestecat cu atenție cele mai aromatice cafele Arabica din Brazilia și cele mai fine cafele Robusta din Asia de Sud-Est.
Este prăjită puțin mai mult pentru a accentua aroma intensă de fructe uscate, care îmbracă note de cacao amăruie și nuci.

De la un proiect Lavazza de responsabilitate socială...

¡Tierra! este o cafea de la fermele Rainforest Alliance Certified™, care combină produse de înaltă calitate, respect pentru mediul înconjurător și echitate socială.
Numele vine de la proiectul de responsabilitate socială al Fundației Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus, început în 2002, pentru a îmbunătăți condițiile sociale și de mediu și tehnicile de producție ale micilor comunități ale cultivatorilor de cafea.
În 12 ani proiectul a implicat mai mult de 3000 cultivatori din 8 țări.

... o cafea 100% provenită din agricultura sustenabilă.

Lavazza este mândră să vă prezinte ¡Tierra!, o serie compusă din două amestecuri atent selectate de la fermele Rainforest Alliance Certified™. Rainforest Alliance este o organizație internațională non-profit care asigură fermierilor urmarea de practici agricole mai durabile care protejează pădurile, râurile, solurile și animalele sălbatice. Certificarea Rainforest Alliance înseamnă de asemenea că lucrătorii au doar salariile și un acces îmbunătățit la condiții de viață demne, de îngrijire a sănătății și educației pentru copii.

Calitate superioară, gust autentic!

Pentru “¡Tierra! Exclusive Blend”, expertiză Lavazza în selectarea celor mai bune origini care au amestecat cu atenție cele mai aromatice cafele Arabica din Brazilia și Cele mai fine cafele din Asia de Sud-Est. Rezultatul este o cafea îndrăzneață și catifelată cu note învăluitoare de cacao amărui și nuci. Este prăjită puțin mai mult pentru a accentua aroma sa intensă de fructe uscate.
¡Tierra! cuprinde dedicarea pasionată și excelența care au caracterizat Lavazza pentru mai mult de 100 de ani.
Pentru a te bucura de Lavazza înseamnă să descoperi povestea unei familii care peste patru generații au fost selectarea celei mai bune cafele de calitate, oferindu-vă mereu o experiență senzorială unică
Lavazza ¡Tierra!: excelenta îmbrățișează durabilitatea.

Aflați mai mult >

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
CAFEA O BOABĂ ÎN CENTRUL A TOT
Cafeaua este naturală în centrul universului Lavazza.
GUARDA GLI ULTIMI SPOT LAVAZZA
RECLAME TV LAVAZZA, PUBLICUL ITALIAN ȘI TV
Publicitatea Lavazza a ales drumul televiziunii aproape imediat.
Tierra
¡TIERRA! PROIECTUL DURABILITATE ȘI EXCELENȚĂ
¡Tierra! a fost primul proiect CSR independent Lavazza.