• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
8 a 41
Bavareisa Torinese

Bavareisa Torinese

Precursorul Bicerin

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Bavareisa Torinese este versiunea secolului al XVIII-lea, a celui mai bine cunoscut "Bicerin." Ingredientele sale sunt cafeaua, ciocolata și smântână.

PREPARARE
Se toarnă 50ml de ciocolată caldă într-un pahar. Distribuie un espresso lung (50ml) peste ciocolată.
Pune deasupra smântâna ușor agitată, astfel încât să plutească la suprafață.

Vă recomandăm prepararea acestei rețetei cu cafea espresso.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 espresso lungo 50 ml (1.7fl oz)
  • 50 ml (1.7fl oz) ciocolată caldă
  • 50 ml (1.7fl oz) smântână
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă