• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
36 a 41
Fursecuri cu cafea

Fursecuri cu cafea

Biscuiții fursec irezistibili pentru o ocazie specială

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Medie
Biscuiții sunt în toate formele, mărimile și aromele, fiind întotdeauna o delicatețe populară. Acești biscuiți cu cafea sunt indulgența perfectă, oricând ai poftă de ceva un pic mai special.

PREGĂTIREA FURSECULUI

Amestecați zahărul și untul până când devin cremoase. Faceți o gaură în mijlocul făinii, pudrați cu cafea măcinată și turnați amestecul de unt și zahăr în mijloc. Acum, adăugați oul și gălbenușul în gaură și începeți să amestecați toate ingredientele împreună, combinându-le ușor. Frământați până când aveți un aluat uniform, apoi răciți în frigider timp de aproximativ o oră.

 

COACERE

Întindeți aluatul pe un fund de bucătărie până când ajungeți la grosimea dorită pentru biscuiții dumneavoastră. Folosiți o varietate de cuțite de biscuiți pentru a tăia formele de biscuiți. Așezați-le pe o hârtie de copt și coaceți la 180°C (356°F) timp de aproximativ 10‒12 minute.

ÎNCEARCĂ REȚETA ASTA CU
INGREDIENTE
Pentru 10 porții


  • 10g (0.35oz) Cafea măcinată
  • 300g (10.5oz) Făină simplă
  • 150g (5.3oz) Unt
  • 100g (3.5oz) Zahăr pudră
  • 1 Ou
  • 1 Gălbenuș de ou
  • Sare
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă