• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
18 a 41
Caffè alla Salentina

Caffè alla Salentina

DIN SUDUL ITALIEI, O REȚETĂ RECE, DELICIOS DE DULCE CU MIGDALE.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Caffè alla Salentina, este o băutură foarte răcoritoare pe bază de cafea și lapte de migdale. Este esențial să se pregătească cu cateva ore în avans, astfel încât laptele este răcit cum trebuie.

PREPARARE
Preparați un espresso sau o cafea.    

Scoateți cuburile de lapte de migdale și turnați 6 sau 7, într-un pahar mare.

Se toarnă cafeaua fierbinte peste gheață fără îndulcitori.

Se servește cu un pai.

Cuburi de gheață din lapte de migdale    
Se diluează siropul din lapte de migdale, cu apă rece.    
Se toarnă în forme pentru cuburi de gheță.    
Așezați în congelator pentru cel puțin 3 ore.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 50 ml (1.8 fl oz) Espresso sau cafea
  • 300 ml (10.6 fl oz) apă
  • 100 g (3.5 oz) sirop din lapte de migdale
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă