• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
9 a 41
Caffè Napoletano

Caffè Napoletano

O rețetă clasică de cafea, în stilul napolitan

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Espressoul Lavazza, este preparat într-un pahar mic și completat cu cremă de alune.

Prima înghițitură dezvăluie câte două esențe de bază ale acesteia: cald și rece, dulceață și putere, cafea și alune.

PREPARARE
Pregătiți un espresso într-un pahar mic.
Completați cu 30 ml de cremă de alune.
Decorați cu un praf subțire de cafea măcinată.

Prepararea cremei de alune (8 porții):
Puneți smântâna și toppingul de alune, într-un bol mare.
Bateți cu un tel electric.

Vă recomandăm prepararea acestei rețete cu cafea espresso.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 espresso
  • Pentru crema de alune:
  • 150 ml (5.3fl oz) smântână
  • 100 gr (3.5 oz) topping de alune
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă