• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
10 a 41
Caffè Padovano

Caffè Padovano

Încă din secolul al 19-lea, popular în rândul intelectualilor, politicienilor și studenților

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
În această specialitate, menta proaspăt parfumată se amestecă perfect cu espresso-ul fierbinte și amărui. În final, un praf de pudră de cacao amăruie dă aspectul final al acestei opere de artă.

PREPARARE
Pregătiți un espresso într-o ceașcă de cappuccino.
Adăugați 60 ml de Cremă din lapte cu mentă.
Presărați ușor cu pudră de cacao amăruie.

Prepararea cremei din lapte cu mentă (2 porții):
Turnați laptele integral rece, într-un bol mare.
Adăugați smântâna, laptele și siropul de mentă.
Bateți cu un tel electric să obțineți un amestec moale și pufos.

Vă recomandăm prepararea acestei rețete cu cafea espresso.


ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 espresso
  • 20 ml (0.7fl oz) lapte
  • 70 ml (2.5fl oz) smântână
  • 30 ml (1.1fl oz) sirop de mentă
  • pudră de cacao
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă