• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
19 a 41
Caffè shakerato, după cină

Caffè shakerato, după cină

Caffè shakerato, personalizat cu un lichior italian clasic.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Caffè shakerato, după cină, este o alternativă plăcută de cocktailuri și băuturi, ce se beau după cină și poate transforma o după-amiază acasă, într-o adevărată ocazie specială.

PREPARARE
Plasați 6/7 cuburi de gheață și o linguriță de zahăr, într-un shaker.

Adăugați o lingură de lichior Amaretto și espresso-ul lung.

Închideți shakerul bine și agitați-l energic pentru câteva secunde (aproximativ 10/15 secunde).

Deschideți shakerul și turnați într-un pahar de cocktail, cernând gheața cu sita specială.

Apoi împrăștiați un strat subțire de smântână ușor agitată, pe suprafață și presărați cu pudră de cacao amăruie.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 Espresso lung
  • Cuburi de gheață
  • Lichior Amaretto
  • Zahăr
  • Smântână
  • Pudră de cacao amăruie
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă