• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
17 a 41
Infuzie rece cu cireșe

Infuzie rece cu cireșe

Infuzie rece cu cireșe

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Mediu-mare
Cafea, limonadă și sirop de cireșe negre. Le-ai încercat vreodată împreună? O delicatețe neașteptată, pentru a răci după-amiezile fierbinți de vară.

PREGĂTIRE

Vă rugăm să citiți înainte pentru a vă asigura că aveți toate echipamentele necesare.

CAFEA INFUZATĂ RECE

Pentru a pregăti cafeaua infuzată rece, lăsați cafeaua să se infuzeze în apă rece, timp de aproximativ 12 ore.
Apoi filtrați folosind un filtru de pânză sau hârtie, pe care l-ați înmuiat înainte în apă și apoi l-ați stors (o sită cu ochiuri fine sau mari dau două rezultate diferite, pentru a se potrivi diferitelor gusturi).
Luați 200 ml (6.7fl oz) din cafeaua infuzată rece și adăugați 200 ml (6.7fl oz) de apă.
Turnați 150 g (5.3oz) din limonada de cireșe negre pregătită și 100 g (3.5oz) din infuzia rece diluată în fiecare pahar.

LIMONADĂ DE CIREȘE

Turnați limonada îmbuteliată împreună cu siropul din cireșe negre într-un urcior și amestecați bine.
Umpleți un pahar cu gheață pisată și bucăți de cireșe negre.
Turnați 150 g (5.3oz) de limonadă din cireșe negre și 100 g (3.5oz) din infuzia rece diluată în fiecare pahar.
Savurați cu plăcere!

COMPOZIȚIE

Decorați cu o cireașă neagră în sirop.

Încearcă rețeta asta cu
INGREDIENTE
Pentru 4 porții


  • CAFEA INFUZATĂ RECE
  • 850ml (28fl oz) apă
  • 125ml (4.2fl oz) cafea mocha
  • LIMONADĂ CU CIREȘE
  • 250g (8.8oz) sirop cireșe negre
  • 375g (13.2fl oz) limonadă îmbuteliată
  • 4 cireșe negre tăiate
  • 400 ml (13.5fl oz) de infuzie rece diluată (1:1 - 200ml infuzie rece + 200ml apă)
  • 1 pahar de gheață pisată
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă