• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
23 a 41
Cafea cu gheață.

Cafea cu gheață

O REȚETĂ CU ADEVĂRAT NEMAIPOMENITĂ CU CIOCOLATĂ ȘI CREMĂ

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Combinația clasică de cremă și ciocolată, amestecată cu aroma cafelei. Pentru o pauză delicioasă și răcoritoare.

PREPARARE
Pregătiți cafeaua.
Puneți gheața într-un pahar de cocktail și tunați peste ciocolata rece amestecată cu 50 ml de lapte.
Adăugați cafeaua și completați cu frișcă.

Ciocolată caldă
Fierbeți 1 litru de lapte.
Adăugați apoi amestecul de pudră de cacao și zahăr.
Micșorați flacăra.
Lăsați să scadă pentru 10 minute sau mai mult, în funcție de consistența dorită.
Lăsați să se răcească.

ÎNCEARCĂ ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 50 ml (1.8 fl oz) cafea
  • 50 ml (1.8 fl oz) ciocolată rece
  • frișcă
  • 6/7 Cuburi de gheață
  • 1 l (35.1 fl oz) lapte
  • 175 g (6.2 oz) zahăr
  • 140 g (4.9 oz) pudră de cacao
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă