• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
13 a 41
Marocchino picant

Marocchino picant

UN PIC DE SCORȚIȘOARĂ ȘI GHIMBIR, PENTRU O PAUZĂ UȘOARĂ ȘI PLĂCUTĂ.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Marocchino picant este o versiune mai dură și picantă a clasicului marocchino. O notă exotică pentru o combinație neobișnuită.

PREPARARE
Tăiați 2 bucăți de ghimbir proaspăt și puneți-l într-un pahar mic de sticlă.

Preparați un espresso într-un pahar mic.

Presărați din abundență cu bucăți de zahăr din scorțisoară.

Completați cu cremă de lapte cald, încercând să adăugați cât mai puțin lapte posibil.

Presărați cu încă o mână, de bucăți de zahăr din scorțișoară.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 espresso
  • ghimbir proaspăt
  • bucăți de zahăr din scorțișoară
  • cremă de lapte cald
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă