• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
15 a 21
Moretta Fanese

Moretta Fanese

Originala Caffè Corretto din Fano.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Această cafea a fost băută inițial de marinari și pescari, în portul Fano pentru a se încălzi și a sta în alertă în timp ce lucrau. Aceasta combină putere și dulceață, fiind o băutură digestivă excelentă după cină sau un energizant de după-amiază.

PREPARARE
Turnați brandy, anisette și rom, într-un pahar de punch împreună cu zahărul din trestie și încălziți cu vaporizatorul până când zahărul s-a dizolvat complet.
La suprafața conținutului, turnați un espresso și completați cu coajă de lămâie.

Vă recomandăm prepararea acestei rețete cu cafea espresso.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru o porție


  • 1 espresso
  • 20 ml (0.7fl oz) anisette
  • 10 ml (0.4fl oz) rom
  • 10 ml (0.4fl oz) brandy
  • 2 plicuri de zahăr din trestie de zahăr
  • coajă de lămâie
Toate rețetele de bază cu cafea pe care le poți prepara acasă