• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
28 a 41
Panettone cu cafea zabaglione.

Panettone cu cafea zabaglione

Perfectă în timpul perioadei de Crăciun.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Medie
Zabaglione clasic este îmbogățit cu cafea și zahăr de trestie. Adaosul de Panettone răzuit, face rețeta cu adevărat specială.

PREPARARE
Separați gălbenușurile de ou și puneți-le într-o tigaie cu zahăr.

Adăugați cafeaua și lichiorul.

Amestecați cu un tel și începeți să bateți zabaglione la bain-marie.

Continuați să bateți până când amestecul este moale, pufos și dublu ca volum.

PREZENTARE
Tăiați o felie de Panettone în felii mici și răzuiți ușor pe margini.
Puneți o cupă de înghețată pe o farfurie sau castron.
Aranjați zabaglione într-un alt vas.
Decorați cu ierburi proaspete și fructe de pădure, presărați cu zahăr pudră și serviți.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru 6 porții


  • 200 ml (7fl oz) espresso sau cafea
  • 30 ml Lichior de cafea Caffè Borghetti
  • 6 gălbenușuri de ou
  • 120 gr (4.2oz) zahăr de trestie
  • 6 felii de Panettone (pâine italiană de Crăciun)
  • 250 gr (8.8oZ) înghețată de lapte
  • zahăr pudră
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă