• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
32 a 41
Cafea panna cotta

Cafea panna cotta

Combinație îmbogățită de portocale, cafea și cremă.

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
O combinație tradițională revizuită, pentru a vă surprinde papilele gustative, datorită temperaturii diferite a ingredientelor. O armonie contrastantă.

PREPARARE
Puneți lapele, smântâna și zahărul într-o tigaie; încălziți.

Puneți gelatina în apă rece să se înmoaie.

Se pun 20 g de marmeladă de portocale amăruie, pe fundul fiecărui pahar (mărimea paharului: 220/250ml).

După ce amestecul a fiert închideți focul, stoarceți gelatina și adăugați-o în amestec.

Adăugați Grand Marnier.

Se toarnă într-un vas și permiteți amestecului să se răcească fără să se întărească.

La acest punct, tunați 150 ml de amestec în fiecare pahar.

Puneți paharele la frigider pentru a se răci.

Înainte să serviți tunați un espresso pe fiecare desert.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru 6 porții


  • 375 gr (13.2oz) lapte integral
  • 375 gr (13.2oz) smântână
  • 150 gr (5.3oz) zahăr
  • 25 ml (0.8fl oz) Grand Marnier
  • 15 gr (0.5oz) gelatină
  • 120 gr (4.2oz) marmeladă amăruie de portocale
  • 30 ml (1fl oz) espresso sau cafea mocha pentru fiecare servire
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă