• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
26 a 41
Smoothie cu căpșuni și bezea

Smoothie cu căpșuni și bezea

RECE ȘI DELICIOS

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Medie
Atunci când doriți o gustare delicioasă și răcoritoare, cu un smoothie aveți efectul scontat. Cu amestecul său îmbietor de vanilie dulce, căpșuni proaspete și bezea crocantă, această rețetă de desert delicios este o încântare delicioasă, cu o notă internațională.

PREGĂTIRE

Pregătiți un espresso scurt.
Turnați gheața, pe care o puteți rupe în bucăți mai întâi, direct în mixer, împreună cu înghețata, căpșunile proaspete, și în cele din urmă, espresso.
Amestecați la viteză mare: smoothie-ul  trebuie să fie gros, nu lichid. Pentru a ajunge la această consistență, opriți mixer-ul din când în când și amestecați în smoothie cu o lingură pentru a evita cocoloașele.
Zdrobiți bezeaua și amestecați-o în smoothie cu o lingură lungă.

PREZENTARE

Serviți smoothie-ul într-un pahar înalt, acoperiți-l cu frișcă și decorați cu bezea zdrobită și sirop de căpșuni.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru 1 porție


  • 6/8 Cuburi de gheață
  • 100g (3.5oz / 2 lingurițe) Înghețată de vanilie
  • 2 Căpșuni
  • 30ml (1fl oz) Espresso
  • 35g (1.2oz) Frișcă
  • 10g (0.3oz) Bezea
  • PENTRU DECOR
  • 3g (0.1oz) Bezea
  • 5g (0.15oz) Sirop de căpșuni
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă