• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
16 a 41
Șerbet de cafea

Șerbet de cafea

FINALUL PERFECT PENTRU ORICE MASĂ

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Această rețetă de șerbet de cafea, este fără îndoială, modul perfect de a încheia o masă, fie că este prânz, fie că este cină. Lăsați gustul proaspăt și aroma distinctă de cafea să vă câștige de partea ei.


PREGĂTIRE


Pregătiți un espresso.
Dizolvați zahărul în espresso și adăugați apă, amestecând bine.

Apoi adăugați smântâna și amestecați bine.
Turnați amestecul într-un recipient din plastic și lăsați la congelator timp de 4 – 5 ore. (Cantitățile mai mari lăsați-le în congelator pentru mai mult timp).
După ce s-a răcit, rupeți în bucăți cu dimensiunea unui zar.
Adăugați lingurițele de espresso lichid și amaretto și amestecați cu un blender de mână.
Șerbetul de cafea este acum gata pentru a fi servit!

ÎNCEARCĂ REȚETA ASTA CU
INGREDIENTE
Pentru 6 porții


  • 330ml (11fl oz) Apă
  • 180g (6.3oz) Espresso (6 espresso scurte)
  • 120g (4.2oz) Zahăr
  • 150g (5.3oz) Smântână
  • 6 linguri de espresso și 13 linguri de amaretto
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă