• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
30 a 41
Espresso tiramisù

Espresso tiramisù

Cu Paste din mălai

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
Pufoasa cremă de mascarpone fără ouă, se combină cu făina de porumb pentru a crea biscuiții Piedmont, paste din mălai tradiționali. Cafeaua fierbinte, se potrivește cu rețetele cu ingrediente reci și scoate în evidență parfumul biscuiților parțial înmuiați.

PREPARARE
Se pune mascarpone într-un bol de amestecat.

Adăugați zahăr pudră, lapte, smântână și vanilie.

Folosiți un tel electric pentru a obține un amestec cremos și moale.

Puneți-l într-o formă de ornat și păstrați-l la frigider.

PREZENTARE
Se pune un biscuit din pasta de mălai pe fundul unei cești de cappuccino.
Adăugați o porție generoasă de cremă de mascarpone.
Turnați cafeaua fierbinte în jurul cremei.
Presărați cu pudră de cacao amăruie.

Vă recomandăm prepararea acestei rețete cu cafea espresso.

ÎNCERCAȚI ACEASTĂ REȚETĂ CU:
INGREDIENTE
Pentru 6 porții


  • espresso sau cafea
  • Biscuiti Paste din mălai
  • cremă de mascarpone
  • pudră de cacao
  • Pentru crema de mascarpone:
  • 250 gr (8.8oz) mascarpone
  • 60 gr (2.1 oz) zahăr pudră
  • 90 gr (3.1oz) smântână
  • 40 gr (1.4oz) lapte integral
  • ¼ păstaie de vanilie
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă