• Tipăriți
  • Preferințe
Lavazza
15 a 41
Latte cu vanilie și gheață

Latte cu vanilie și gheață

VANILIE ȘI SENZAȚIA DE RĂCORIRE

PRINTEAZĂ REȚETA
DIFICULTATE
Scăzută
O parte de sirop de vanilie face ca fiecare înghițitură din această rețetă de cafea cu gheață să fie o încântare atât pentru cerul gurii, cât și pentru suflet. Este un alt fel de cafea, cu un fler internațional.

PREGĂTIRE

Pregătiți cuburile de gheață cu cafea folosind o tavă pentru cuburi de gheață.

Este important să nu adăugați zahăr în cafea, în caz contrar, nu va îngheța.
Umpleți un pahar de 300ml (10fl oz) cu cuburi de gheață cu cafea și adăugați 250ml (8.5fl oz) de lapte.
Pregătiți cafeaua și, după ce este gata, adăugați-o în siropul de vanilie.
Apoi turnați-o peste lapte și gheață.
Și voilà: latte cu vanilie și gheață!

 

PREZENTARE

Serviți latte-ul cu vanilie și gheață cu un pai.

ÎNCEARCĂ REȚETA ASTA CU
INGREDIENTE
Pentru 1 porție


  • 1 ceașcă de Espresso lung sau Mocha
  • 150ml (5fl oz) Lapte
  • 2 linguri de Sirop de vanilie
  • 6/8 Cuburi de gheață cu cafea (Mocha sau Espresso)
Toate rețetele pe bază de cafea pe care le poți prepara acasă