• Tipăriți
  • Preferințe
100% istoria cafelei

Pasiune pentru cafea

EXPLORĂRI DE GUST ȘI STIL DE VIAȚĂ

Lumi familiare și distante, povești comune și extraordinare, zi de zi ritualuri de bine și stări speciale ... Poveștile cafelei Lavazza descriu multitudinea de moduri prin care cafeaua este experimentată în fiecare zi în toată lumea.

Relatată din punctul de vedere al expertului, Lavazza este cafeaua preferată a Italiei de aproape 120 de ani și un ambasador internațional al modului de viață italian.

Lavazza și Slow Food sunt de partea tinerilor apărători ai Pământului și i-au invitat la Milano să discute despre viitorul alimentelor și al planetei.

AFLAȚI MAI MULTE

Joseph Anthony Lawrence este tânărul fotograf care a imortalizat subiectele cuprinse în noul Calendar 2016 Lavazza. Secretul imaginilor lui? O pasiune pentru oameni și poveștile lor.

AFLAȚI MAI MULTE

Iată ce am descoperit comparând cacaua cu cafeaua.

AFLAȚI MAI MULTE

Italienii sărbătoresc ritualul cafelei și revoluționează metodele sale de preparare.

AFLAȚI MAI MULTE

Sunt multe situații în care s-ar putea să preferi cafea decofeinizată, în funcție de stilul de viață.

AFLAȚI MAI MULTE

Ceașca gigantică Lavazza din cadrul Pavilionul Italian va fi punctul principal al conversației și descoperirilor vizitatorilor de la Expo.

AFLAȚI MAI MULTE

Dintr-un parteneriat între Lavazza, Argotec și Agenția Spațială Italiană provine ISSpresso: primul aparat pentru espresso în spațiul cosmic.

AFLAȚI MAI MULTE

De unde vine cafeaua din amestecurile Lavazza? Cele mai bune regiuni de cultivare sunt în America de Sud, Africa și Asia.

AFLAȚI MAI MULTE

În fiecare colț al globului, tradiția cafelei are origini străvechi, chiar dacă fiecare țară are metoda ei de preparare.

AFLAȚI MAI MULTE

De la Kaffa, care a cucerit lumea: aceasta este povestea cafelei, băutura cea mai iubită din lume. Lavazza este parte din această poveste de succes.

AFLAȚI MAI MULTE