• Tipăriți
  • Preferințe

CUNOSCĂTORII PREFERĂ LAVAZZA

Bucătarii șefi care au ales Lavazza pentru restaurantele lor

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Original din Sorrento, a început cariera sa culinară în restaurantele clasice franțuzești de trei stele.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
El a stabilit rapid La Credenza ca fiind unul dintre cele mai inspirate și promițătoare restaurante ale Italiei.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Născut la Torino în 1968, la vârsta de 13 ani, Alfredo Russo și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie.
Pierluigi Consonni
Cu o carieră strălucitoare în restaurantul torinez La Smarrita, Consonni și-a descoperit adevărata sa nișa la Vintage, în 1997.
Claudio e Anna Vicina
Echipa Vicina bine închegată, a moștenit valorile a patru generații de proprietari de restaurante.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
După încheierea formării sale, el a început să lucreze în magazinul de patiserie al familiei sale.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
După ce a lucrat cu unul dintre cei mai buni bucătari din Europa, Enrico Crippa și-a cristalizat abilitățile în Japonia.
Ilario Vinciguerra
Tânărul napoletan bucătar șef Ilario Vinciguerra are deja o carieră de douăzeci de ani în spatele lui.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
Născut în Vicenza în 1965, Carlo Cracco a urmat cursurile școlii hoteliere și de catering din Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
CV-ul lui Oldani cuprinde colaborări cu unii dintre cei mai mari bucătari ai lumii.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Enrico Cerea, bucătarul executiv al restaurantului, este cel mai mare fiu ai lui Bruna și Vittorio.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Claudio este un experimentat și un profesionist extrem de disciplinat.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Moreno Cedroni este unul dintre cei mai creativi bucătari șefi ai lumii.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Albert Raurich a început ca bucătar șef după ce a lucrat timp de 10 ani la El Bulli al lui Ferran Adrià.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
Pentru a face progrese, trebuie să știu totul și apoi să uit totul.
LAVAZZA ȘI HAUTE CUISINE O AFINITATE BAZATĂ PE VALORI
LAVAZZA ȘI HAUTE CUISINE
Experimentare, intuiție, calitate totală. Acestea sunt doar câteva dintre valorile pe care Lavazza le are în comun cu bucătarii italieni și străini de top de astăzi.
RESTAURANTE RESTAURANTELE DE TOP CARE SERVESC LAVAZZA
RESTAURANTE
Explorați lumea de haute cuisine, creativitatea și savoarea. Un singur lucru pe care îl vei găsi întotdeauna, este cafeaua Lavazza, care este servită în toate restaurantele enumerate aici.