• Tipăriți
  • Preferințe

ALESSANDRO BOGLIONE

Bucătarii șefi care au ales Lavazza pentru restaurantele lor

Născut în 1972, după ce și-a completat formarea hotelieră și a școlii de catering, el a început să lucreze în magazinul de patiserie al familiei sale. În 2000 a devenit Șef de Bucătărie la restaurantul torinez AB+, după ce și-a petrecut ceva timp lucrând în Germania și în diverse reprize la conducerea unor restaurante premiate cu stele Michelin din Italia și Spania, inclusiv cel al lui Ferran Adrià, El Bulli.
În 2009 a ajuns la Castello, care câștigă prima stea Michelin sub ghidarea sa. In 2010, apare la răspunsul Italiei la emisiunea Ready Steady Cook, La prova del cuoco.

Descoperiți restaurantul lui Alessandro Boglione:

Ristorante Al Castello
Via del Castello, 5
Grinzane (CN)
Tel. +39 0173 262172

Descoperiți toate marile restaurante care au ales Lavazza.