• Tipăriți
  • Preferințe

ANTONINO CANNAVACCIUOLO

Bucătarii șefi care au ales Lavazza pentru restaurantele lor

Antonino Cannavacciuolo, original din Sorrento, şi-a început cariera culinară în restaurantele clasice franțuzești de trei stele. Antonino provine dintr-o familie de bucătari și își consideră profesia o expresie a vieții. Fiecare porție de mâncare ar trebui să fie o experiență care este imposibil de replicat. Fiecare rețetă care pleacă din bucătăria sa este dotată cu aromă, viață și culoarea mediteraneană. Din anul 2000, Antonino a condus Villa Crespi împreună cu soția sa Cinzia Primatesta: succesul lor internațional a fost răsplătit cu două stele Michelin.

Descoperiți restaurantul lui Antonino Cannavacciuolo:

Restaurantul Hotelului Villa Crespi
Via G. Fava, 18
Orta San Giulio (NO)
Tel. +39 0322 911902
www.hotelvillacrespi.it

Descoperiți toate marile restaurante care au ales Lavazza.