• Tipăriți
  • Preferințe

CARLO CRACCO

Bucătarii șefi care au ales Lavazza pentru restaurantele lor

Născut în Vicenza în 1965, Carlo Cracco a urmat cursurile școlii hoteliere și de catering din Recoaro Terme.
In 1986, el își începe cariera profesională lucrând cu Gualtiero Marchesi în Milano, în primul restaurant căruia i-au fost atribuite trei stele Michelin.
Pentru următorii trei ani el a locuit în Franța, unde a lucrat cu Alain Ducasse (Hotelul Paris) și Lucas Carton (Paris, Senderens).
Cracco se reîntoarce în final în Italia și este numit Șef la Enoteca Pinchiorri în Florența. Sub conducerea sa, restaurantului i se acordă trei stele Michelin. Gualtiero Marchesi l-a chemat înapoi pentru a-și deschide propriul său restaurant în L'Albereta Erbusco (Brescia), unde Cracco a lucrat ca bucătar șef pentru următorii trei ani.
În 2011 el a devenit unul dintre imaginile pentru MasterChef Italia, bine cunoscutul reality show de televiziune care atrage bucătari, împreună cu Joe Bastianich și Bruno Barbieri.
În colaborare cu Lavazza, Carlo Cracco a inventat Coffee Lens / Lentilele de Cafea.

Descoperiți restaurantul lui Carlo Cracco:

Ristorante Cracco
Via Victor Hugo, 4 >
20123 Milano (MI)
Tel: +39 02 876774
Mobil: 335 1635738
Fax: 02 861040
e-mail: info@ristorantecracco.it

Descoperiți toate marile restaurante care au ales Lavazza.