• Tipăriți
  • Preferințe

CLAUDIO PASQUARELLI

Bucătarii șefi care au ales Lavazza pentru restaurantele lor

Claudio este un experimentator și un profesionist foarte disciplinat care a început la o școală de catering din Genova, înainte de a se îmbarca la visul său de a lucra la un restaurant de înaltă clasă din Bergeggi, locul în care s-a născut. Filozofia sa în bucătărie este "menține-te ocupat fără a exagera": el respecta rafinamentul de a produce ceea ce pământul și marea au de oferit, fără a le înlătura identitatea. Mâncarea lui este simplă, dar în același timp sofisticată, armonioasă și niciodată lumească: un tribut permanent către Liguria. Steaua sa Michelin e bine meritată.

Descoperiți restaurantul lui Claudio Pasquarelli:

Claudio Hotel Ristorante Residence
Via XXV Aprile, 37
Bergeggi (SV)
Tel. +39 019 859750
www.hotelclaudio.it

Descoperiți toate marile restaurante care au ales Lavazza.