Ingrediente de bază
Cold Brew Tower
Acasă
Încercați cu o presa franceză

Citiţi textul infograficului

  1. Cum se prepară cafeaua Cold Brew

  2. Ingrediente de bază:

    apă rece + cafea măcinată

    Timp: 12 ore

    Cold Brew Tower

    Cold Brew Tower este un obiect autentic de design. Iată cum funcționează.
    APĂ
    Apă rece de la robinet care trece printr-un „dripper” sau picurător
    CAFEA
    Este important să folosiți cafea proaspăt măcinată
    CAFEA LICHIDĂ
    Cold Brew pură, care ulterior se va dilua.

  3. Acasă

    • Luați un recipient. Puneți prima dată cafeaua măcinată, și apoi, gradual, apa rece.
    • Amestecați și așteptați circa 12 ore, cu recipentul acoperit.
    • Filtrați conținutul folosind un filtru de hârtie umed sau un prosop de bucătărie umezit.
  4. Încercați cu o presa franceză

    • Vărsați cafeaua măcinată și apa și lăsați pistonul în sus.
    • După 12 ore este suficient să apăsați pistonul pentru a depozita reziduurile de cafea.
    • Filtrați conținutul folosind un filtru de hârtie umed sau un prosop de bucătărie umed.
  5. Cum se diluează?

    1:1
    Cold Brew și apa se consideră în părți egale.

    1:2
    Cantitatea de apă este dublă față de cea de Cold Brew.

    1:3
    Cantitatea de apă este triplă față de cea de Cold Brew.

  6. Depozitare

    Puneți-l într-o sticlă și conservați-l în frigider până la 1 săptămână.

Ți-a plăcut acest articol? Click pe icon pentru a gasi conținut similar.

Distribuiți pagina pe ......