• Tipăriți
  • Preferințe

Design-ul de cafea este design-ul de mâncare aplicat la cafea. Până acum câțiva ani, acest domeniu nici nu exista, dar Lavazza a transformat design-ul de cafea într-o delicioasă formă de artă ce te va surprinde. În interiorul Centrului de Formare Lavazza este un laborator dedicat în mod exclusiv Design-ului de cafea: băuturile pe bază de Espresso, acolo unde echipa dezvoltă produse inovatore și experimentează noi perechi de arome, ustensile folosite în pregătirea și servirea cafelei.

 

Secolul de experiență Lavazza și flerul creativ au dat impulsul pentru această incitantă aventură. Cercetarea efectuată la Centrul de Formare a transformat o întreagă serie de idei remarcabile în realitate. Primii pași către Design-ul de Cafea au fost făcuți în 1998, când echipei Centrului de Formare i s-a cerut să cerceteze noi rețete pe bază de cafea.

De atunci, munca a continuat cu crearea de siropuri, texturii laptelui și a altor preparate prezentate în prima gamă de rețete creative Lavazza, I Piaceri del Caffè, și dezvoltarea unor alte specialități mai sofisticate.

 

Rețetele Design-ului de Cafea sunt rezultatul unui mare efort de echipă ce a implicat bucătari de profil înalt, pionieri precum Ferran Adrià, Davide Oldani, Carlo Cracco, ce au lucrat pe lânga o echipă de designeri și confecționari.

 

În 2010 Centrul de Formare a început de asemenea să lucreze asupra unor idei de mâncare și băuturi în meniurile de la Il Caffè di Roma și Espression.

DESIGN DE CAFEA
SPECIALITĂȚILE O MIE DE MODALITĂȚI DIFERITE DE A PRIVI CAFEAUA
Rețetele exclusive de Coffee Design aduse pentru tine de către Centrul de Formare Lavazza.
DESIGN DE CAFEA
USTENSILE DE CAFEA USTENSILE INOVATOARE PENTRU REȚETE CREATIVE
Instrumentele dezvoltate de către Centrul de Formare Lavazza pentru a prepara și servi specialitățile de Coffee Design.
RICETTE REGIONALI
RICETTE REGIONALI O CĂLĂTORIE ITALIANĂ
Cinci rețete regionale de espresso reinterpretat de către Centrul de Formare.