LABORATORUL CAFELEI

În descoperirea proprietăților cafelei: de la fiecare varietate la modurile de preparare profesională


UP
  • Tipăriți
  • Preferințe

Laboratoarele cafelei

La fiecare doi ani, cu ocazia expoziției Salone del Gusto, Training Center dezvăluie tuturor fanilor cafelei caracteristicile organoleptice ale acesteia. O aventură care începe cu gustarea fiecărei varietăți de cafea, pentru ca să trecem apoi la diferitele metode de pregătire și să terminăm cu descoperirea unor rețete pe bază de cafea. Tradiţie şi inovaţie sub semnul firmei Lavazza.Proiectul Lavazza ¡Tierra!

Povești despre o aventură în durabilitate prin aroma amestecurilor sale.

Povestea despre ¡Tierra! Este tot mai bogată în gust și povești datorită degustării originilor și ale diferitelor amestecuri ¡Tierra! pregătite fie cu cafetiera tradițională italiană, fie cu metoda espresso.

Proiectul Lavazza ¡Tierra!

Espresso italian devine desert


Espresso italian devine desert

Rețete simple și creative pentru a descoperi cum să ne distrăm și să gustăm într-un alt mod cafeaua.Cafeaua în toate limbile lumii

Povestea cafelei se reconstruiește prin tradiția europeană și americană, de la preparare la degustare: în multe țări pauza de cafea este astăzi un ritual la care nu se poate renunța, care leagă persoanele și ajută socializarea.

Cafeaua în toate limbile lumii

Primii paşi în gustarea cafelei ca degustător expert


Primii paşi în gustarea cafelei ca degustător expert

Împreună cu degustătorii Lavazza descoperim, printr-o serie de exerciţii senzoriale, care sunt primii paşi pentru a evalua cafea ca un adevărat expert.
Caffè și Cioccolato

By Lavazza și Guido Gobino.

O aventură organoleptică printre originile cafelei și arborelui de cacao, care se desfășoară în țările producătoare și care se încheie cu cercetarea îmbinărilor ideale între amestecurile de cafea și cele de cacao.

Caffè și Cioccolato

Espresso autentic italian


Espresso autentic italian

Secretele prăjirii, amestecului și extragerii.

Degustarea varietăților pure sau amestecuri pentru espresso, create ad hoc în timpul laboratorului.