• Tipăriți
  • Preferințe

Mai multe info

Pentru mai multe informații despre Centrul de Formare, click aici.

Divizia Școlii Espresso dedicată Centrului de Formare Lavazza organizează cursuri de baristas, personal de restaurant, reprezentanţi de vânzări, distribuitori, noi recruți, consumatori, jurnaliști și lideri de opinie.

Programul de Formare acoperă cursuri specifice despre cafea, în timpul cărora studenţii sunt învățați cum să prepare un espresso perfect, un latte sau cappucino cu artă, și, să recunoască caracteristicile senzoriale ale produselor. De asemenea, sunt cursuri manageriale despre marketing, comercializare vizuală și managementul cafelei.

Centrul de Formare este activ în următoarele domenii, datorită echipei de experți care oferă expertiza lor specifică în toate aspectele principale ale culturii cafelei:

  • Botanica: cafeaua, de la plantă până la ceașca de cafea
  • Preparare: sistemele de extracţie ale cafelei, Espresso și Cappuccino 
  • Echipamentul pentru cafeaua espresso: cum sa folosim mașinile de espresso și râșnițele/dozatoarele 
  • Inovație și creativitate: rețetele bazate pe espresso 
  • Analiza senzorială: degustarea originilor și a amestecurilor 
  • Ciclul de procesare și procesul de producție: de la cafeaua verde la livrarea produsului finit.

Centrul de Formare organizează de asemenea convenții deschise liceelor și universităților (în principal subiecte tehnice și științifice), precum și asociații culturale, pentru a răspândi cunoașterea în lume despre cafea și despre principalele caracteristici ale companiei.