• Tipăriți
  • Preferințe

CONSTRUIND CALITATEA ÎN FIECARE ZI

Divizia R&D Lavazza a consolidat o modalitate de lucru care determină inovare: află cum

Potrivit Lavazza, calitatea nu este “controlată”, ci “construită”. Este un proces activ care se repetă zilnic, implică pe toată lumea și este o parte intrinsecă a fiecărei faze de producție. Este, pur și simplu, singura modalitate de a lucra pe care o cunoaștem.

Oamenii noștrii îşi iubesc locurile de muncă și nu se opresc la primul răspuns la întrebarea lor. Tehnici avangardiste aplicate într-un mod inovator, acestea au fost mereu principiile metodei noastre, de când Luigi Lavazza a investit în ceea ce la momentul respectiv era o fabrica de prăjire modernă, și a inventat o nouă modalitate de împachetare cu scopul de a produce mai multă cafea de calitate, păstrată mai mult timp și livrată mai departe.

Calitatea Lavazza este îmbunătățită în fiecare zi, datorită atenției constante a tehnicienilor departamentului de Cercetare și Dezvoltare. Ei sunt cei care elaborează și mențin procedurile de control ale fiecărei etape a procesului de producție, până în momentul în care cafeaua ajunge în ceașcă:

  • selectarea loturilor
  • prăjirea
  • amestecul și măcinarea
  • testarea produsului final
  • designul pachetului
  • distribuirea produselor
  • formează baristas (prin Centrul de formare)
  • realizează design-ul sistemului expresso
CERCETARE & DEZVOLTARE CASA PASIUNII PENTRU INOVARE ȘI CALITATE
Centrul de Formare
În spatele fiecărui sistem Lavazza amestec și expresso, este adăugată valoare care face oferta noastră unică.
CERCETARE DE PRODUS O CALE A CALITĂȚII DE LA BOABĂ LA CEAȘCĂ
Filiera
Departamentul R&D controlează întregul lanț de producție, începând cu alegerea metodei de recoltare.
CERCETARE PENTRU APARATE ȘI SISTEME TEHNOLOGIE PENTRU PLĂCEREA CAFELEI
Sistemele noastre expresso, care necesită doar introducerea unei capsule pentru a produce un expresso italian de înaltă calitate, devin tot mai populare în întreaga lume.
CERCETARE PENTRU MATERIALE ȘI AMBALAJE PROTEJÂND CALITATEA ȘI MEDIUL INCONJURĂTOR
Cafeaua este un produs delicat, sensibil la lumina, umiditate și oxigen. Ambalarea este, prin urmare, esențială pentru a păstra calitatea acesteia mai mult timp.