• Tipăriți
  • Preferințe

PROTEJÂND CALITATEA ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

O căutare constantă pentru materiale și soluții mai eficiente, eco-prietenoase

Cafeaua este un produs delicat, sensibil la lumină, umiditate și oxigen. Ambalajul este așadar esenţial pentru a-și păstra calitățile pe perioadă mai lungă, și pentru garanţia produsului alimentar.
Departamentul R&D lucrează continuu la dezvoltarea unor noi soluţii care să combine garanţia produsului, inovarea și eco-compatibilitatea. Mai presus de tot, atenția lor este concentrată pe impactul asupra mediului. 

 

ECV (Evaluările Ciclului Vieții) sunt folosite ca instrumente tehnice și științifice pentru evaluarea performanței de mediu a materialelor de ambalare folosite de-a lungul lanțului de producție cu scopul de a le îmbunătăți din punct de vedere ecologic. Aceasta, de asemenea, implică colaborarea diferiților furnizori. Departamentul are beneficiul unui laborator de testare, echipat cu tehnologie de ultimă oră necesar pentru caracterizarea materialelor de ambalare.