• Tipăriți
  • Preferințe

ESPRESSO-UL ITALIAN AUTENTIC

Aparate Design Lavazza: espresso auto-preparat de Lavazza

Mai multe info

A MODO MIO FAVOLA
Descoperiți noua cafetieră Lavazza A Modo Mio : A Modo Mio Favola, designul făcut de Henrik Otto și produsă de către Electrolux.

Lavazza a garantat întotdeauna calitatea cafelei sale în orice etapă a procesului de producție, până la ambalare. Proiectul de Design de Cafetiere a fost lansat cu scopul de a-și extinde garanția către etapa crucială de preparare a cafelei.

Lavazza, în colaborare cu designerii italieni și specialiștii tehnici, au creat și dezvoltat tehnologii și sisteme care intenționează să aducă espresso italian autentic în casele și birourile din toata lumea.

Proiectul de Design de Cafetiere Lavazza are mai mult de douăzeci de ani, însă pare ca și cum ar fi fost lansat ieri. În mod constant se revitalizează prin dorința de exprimare a creativității, formelor, culorilor și mesajelor care de cele mai multe ori anticipează contextul design-ului. "Proiectul este condus de imaginație - întotdeauna o cerință esențială și un ingredient favorit al lui Lavazza" Giuseppe Lavazza, Vice Președinte al Lavazza.

Espresso provine dintr-o alchimie complexă, ce transformă un fruct al naturii într-o băutură unică, deplină și aromată.

 

Datorită proiectului de Design de Cafetiere, această alchimie este la îndemâna oricui: acum îți poți prepara propriul tău espresso, făcut așa cum ar trebui făcut, la orice oră datorită unei cafetiere automate și a capsulelor speciale care conțin cantitatea perfectă de cafea măcinată, păstrată proaspătă și intactă până la deschidere.

Primele cafetiere au fost produse în a doua jumătate a anilor '80, datorită exclusivei inovații industriale: și anume sistemele de espresso pentru locurile de muncă și spațiile publice.
În 2007, sistemele pentru acasă au fost lansate, și capsulele au fost date spre vânzare în supermarket-uri.

Proiectul conține:
• 3 sisteme: Espresso Point, BLUE, A Modo Mio.
• 20,000,000,000 de cești de cafea băută la locurile de muncă și acasă
• 19 modele de cafetiere espresso
• 211 de culori diferite, accesorii și funcții
• 12 designeri, ingineri și tehnicieni
• aproximativ 3,000,000 de cafetiere în birouri și case
• 88 de țări din toată lumea.