• Tipăriți
  • Preferințe

DIN TATĂ ÎN FIU

Calendarul Lavazza 2016 în parteneriat cu Slow Food

Din tată în fiu, viitorul este în mâinile tinerilor apărători ai Pământului.

Luni, 28 septembrie, la Cascina Cuccagna în Milano, Lavazza a prezentat noul Calendar 2016 "Din Tată în Fiu", produs în parteneriat cu Slow Food.

Reprezentanții unei noi generații a #EarthDefenders sunt subiectele prezentate în imaginile tânărului fotograf canadian Joey L.: eroii moderni ai Pământului care, datorită învățăturilor părinților lor, apără diversitatea și promovează dezvoltarea durabilă.

Reportajul fotografic, realizat în America Centrală și de Sud, pătrunde în sufletul acestor cultivatori tineri și îi imortalizează alături de generațiile mai în vârstă în timp ce lucrează și învață, arătându-le starea lor actuală, dorința lor pentru schimbare, dar întotdeauna respectând tradițiile.


Calendarul Lavazza 2016

Calendarul Lavazza din 2016, Din Tată în Fiu, reprezintă evoluția naturală a Calendarului Lavazza din 2015 cu portretele africane ale lui Steve McCurry și vor servi pentru a oferi sprijin prin vânzarea lor ca ediție limitată, la inițiativa Slow Food Terra Madre Giovani - Noi hrănim Planeta, care, între 3 și 6 Octombrie, va aduce mai mult de 2.000 de tineri fermieri la Milano din 120 de țări din întreaga lume, pentru a discuta probleme legate de mediu, durabilitate și viitorul alimentelor.


La evenimentul de prezentare au participat Giuseppe și Francesca Lavazza,
Fondatorul Slow Food, Carlo Petrini, fotograful Joey L.
și unii dintre #EarthDefenders, prezentaţi în Calendar.

După eveniment, fotograful Joey L. dezvăluie secretele muncii sale în cadrul unui atelier rezervat pentru 20 de Instagrameri talentați, care vor trebui să raporteze cu privire la evenimentul Terra Madre Giovani, folosind imagini.