• Tipăriți
  • Preferințe

LAVAZZA LA MILAN EXPO 2015

Pavilionul Oficial Italian de Cafea

Noi celebrăm cei 120 de ani la Milano în cadrul EXPO 2015, ca Pavilionul Italian al Cafelei Oficiale , aducând experiența noastră în domeniul durabilității și inovării: cu pasiune, etică și atenție la calitate.

Iată-ne oferind publicului un proiect iTierra! de durabilitate crescută 100% Cafea Intenso și o selecție de rețete exclusive create de Centrul de Formare Lavazza.

Aroma cafelei Lavazza începe de la Piazzetta del Caffè, proiectată de arhitectul Fabio Novembre, și se răspândește drept prin Pavilionul Italian: de la Martini Terrace la Restaurantul Peck, dar și în interiorul EXPO Coop Supermarket of the Future și în cele două locuri Eataly“Caffè Bar Vino Libero” .


Piazzetta del Caffè în inima
Pavilionului Italian.

Piața este locul în care trebuie sa fi la EXPO 2015.

Da, Piazzetta del Caffè, standul specific cafelei din Pavilionul Italian, este locul unde se poate trăi o adevărată Experiență a Cafelei Lavazza. De aici puteți călători prin delicatesele regionale extraordinare ale Italiei, cu rețete exclusive care permit vizitatorilor din toate colțurile lumii să descopere aromele italiene într-o ceașcă de cafea.

Localizate în centrul Pavilionului Italian, în zona de sud-vest de-a lungul străzii Cardo, Piazzetta del Caffè subliniază aspectul social al unei pauze de cafea: un moment de dăruire care este precursorul rețelelor de socializare, o pauză în care idei și păreri au fost întotdeuna schimbate.

Premiera Lavazza în Pavilionul Italian la Milano în cadrul Expo 2015
Premiera Lavazza în Pavilionul Italian la Milano în cadrul Expo 2015

Centrul de Durabilitate Lavazza.

Centrul de Durabilitate Lavazza.

De-a lungul perioadei EXPO 2015, Cascina Cuccagna din Milano va găzdui Centrul de Durabilitate Lavazza.

Acesta este un proiect în care prima capsulă biodegradabilă pentru cafeaua espresso italiană, produsă de Novamont, fiind semnul concret al unui angajament de durabilitate.
Un proiect care are ca rezultat din crearea în cadrul Centrului de Durabilitate Lavazza, a unui sistem de învățământ cu efect de seră, construit în conformitate cu principiile bio de arhitectură. În plus, cu un studiu realizat cu Politehnica din Torino privind reciclarea zațului de cafea, ședințe și căi de predare organizate împreună cu Novamont și Universitatea Pollenzo - Slow Food, va permite vizitatorilor să fie mai atenți la subiectele legate de durabilitatea și finalul unui produs.


Apelul la acțiune prin Apărătorii Pământului
semnat de Steve McCurry.

De la paladinii uleiului de argan din Morocco la gardianul dovlecilor din Kenya, până la paza plantațiilor de cafea din Etiopia.

Imaginile spectaculoase ale lui Steve McCurry, care sărbătoresc Apărătorii Pământului și sunt colectate în calendarul Lavazza 2015, produse în colaborare cu Slow Food, sunt imaginile ideale pentru a reprezenta activitățile Lavazza în timpul lunilor din cadrul EXPO 2015.

Așadar, Lavazza invită toți vizitatorii la Expoziția Universală să devină Aparătorii Pământului (#apărătoriipamantului) și găzduiește expoziția intitulată “Din aceste mâini: o călătorie de-a lungul traseului cafelei” de Steve McCurry la Muzeul de Știință și Tehnologie de la Milano, între 5 iunie și 5 iulie.

Lavazza în cadrul Expo 2015