• Tipăriți
  • Preferințe

SE DESCHIDE LA MILANO NOUL FLAGSHIP STORE

Un mod surprinzător și multisenzorial de a degusta o cafea "cum n-ați mai văzut".

Arta cafelei își găsește o nouă formă de expresie prin modul multisenzorial al noului Flagship Store Lavazza. Un spațiu cu un stil surprinzător și contemporan pentru o cafea "cum n-ați mai văzut".

Noul Flagship Store Lavazza se deschide la Milano în data de 19 septembrie în Piața San Fedele. Un spațiu eclectic şi captivant, împărţit în patru zone, unde Lavazza povestește despre şi oferă toate nuanţele cafelei sale.

"Deschiderea din Milano, oraşul care a devenit în ultimii ani un simbol pentru Italia în lume, este parte a unei strategii mai ample la nivel internaţional, care are scopul important şi dificil de a ajuta la reînnoirea imaginii brand-ului, marcând prima etapă, cea care prevede crearea noilor Store în marile piețe semnificative pentru companie".- Giuseppe Lavazza, Vicepreședinte Lavazza

"Noi credem cu tărie în acest proiect, care îşi propune să ofere tuturor posibilitatea de a experimenta ceea ce are mai bun lumea cafelei Lavazza. Vom surprinde publicul cu formele inedite ale Design-ului Coffee, născute dintr-o cunoaștere aprofundată a experimentelor legate de lumea artei culinare, într-un spaţiu care exprimă, cu toate elementele sale, istoria şi sufletul companiei, care s-a angajat dintotdeauna să răspândească adevărata tradiţie italiană a cafelei cu o grijă constantă pentru viitor şi inovare". - Marco Lavazza, Vicepreședinte Lavazza


Flagship Lavazza

Călătoria în lumea cafelei a început în zona Design-ului Coffee, noul domeniu în care food design-ul, care ocupă primele locuri, întâlnește cafeaua, cu combinaţii de gust noi, surprinzătoare, create în colaborare cu bucătari de top, de talie internaţională.
Un adevărat cooking show care dă viață inovaţiilor gastronomice spectaculoase ca spuma, caviar-ul, Coffetail-ul şi arome neașteptate, cu noi senzații gustative.

În zona Fresh Roasted veți putea descoperi arta de prăjire şi amestecare, introdusă de către fondatorul Luigi Lavazza în 1859. Clienţii vor putea asista la transformarea boabelor în interiorul prăjitorului special şi vor putea gusta și cumpăra selecţiile cu cele mai bune origini şi amestecuri.

În zona Angolo Caffetteria veți putea gusta deosebitele amestecuri Lavazza din vechile rețete şi interpretările locale ale cafelei espresso.

În cele din urmă, spațiul Slow Coffee, este dedicat magiei transformărilor, care subliniază originile și amestecurile deosebite prin diferite sisteme de extracție de la sifon, la Chemex, de la cold-brew până la moka clasică.

Pentru a completa experienţa avem propunerea food: cu ajutorul consulenței oferite de celebrul chef Albert Adrià, bucătăria tradiţională italiană este reinterpretată în format small bite cu ingrediente de cea mai bună calitate.

O nouă și excelentă oportunitate pentru a experimenta cafeaua Lavazza într-o ocazie care implică și satisface toate simţurile.