• Tipăriți
  • Preferințe

LAVAZZA CÂȘTIGĂ LA GRAND SLAM

Două lumi care vin împreună pentru a oferi un divertisment palpitant

Lavazza sărbătorește celebrul tenis, și italienii savurează gustul victoriei. După o scurtă pauză de la Wimbledon în 2011, acest an ați văzut Lavazza pe terenurile de zgură din Roland Garros și pe scaunele de la U.S. Open.

În acest an, cu U.S. Open a fost un parteneriat norocos și ați putut vedea steaua Italiei într-o finală extrem de pasionată, care s-a încheiat cu Flavia Pennetta pe podiumul de învingători.

Datorită Lavazza, cafeaua — un ritual italienesc vechi care se identifică cu Bel Paese și de care italienii sunt mândrii — sintetizează de asemenea acum pauza celor care, între seturi, se bucură de cel mai prestigios eveniment din lumea tenisului: Marele Slam.

Acesta este motivul pentru care Lavazza a acordat întotdeauna o mare atenție limbajului pasiunii.


“Împărtășim multe valori comune, cum ar fi tradiția, inovația, ritualurile, atracția internațională și mai presus de toate pasiunea.”

Citat de Giuseppe Lavazza


Lavazza și tenis
Și din acest motiv Lavazza a semnat un parteneriat exclusiv cu trei din cele patru turnee ale Grand Slam.

Mai mult de 2 milioane de admiratori ai tenisului pot gusta acum un real espresso italian în cea mai atletică versiunea a sa, proiectat pentru oricine dorește sa se bucure de ritualul unei cafele bune, fără a pierde o singură lovitură de pe teren.


"Acordurile cu Wimbledon, U.S. Open și acum, de asemnea, cu Roland Garros au o semnificație care se extinde dincolo de un parteneriat de afaceri […]. Cele două lumi ale cafelei și tenisului sunt mult mai complementare decât și-ar imagina cineva"

Citat de Giuseppe Lavazza


În plus, datorită parteneriatului cu Caroline Wozniacki, ambasadoarea brandului la Grand Slam, Lavazza se pregătește să devină cafeaua oficială a iubitorilor de cafea din întreaga lume.

Lavazza și tenis