• Tipăriți
  • Preferințe

TURNEUL DE GOLF OPEN D’ITALIA

Lavazza este sponsorul principal al celei de-a 70-a ediţii.

Mai multe info

Găsiţi mai multe informații pe pagina de Facebook Lavazza. Parcurge

La doar câteva luni de la parteneriatul de succes cu prestigiosul turneu de tenis de la Wimbledon unde este cafeaua oficială – Lavazza se întoarce cu un alt parteneriat de la un alt eveniment sportiv, de data aceasta golful, un sport care experimentează în prezent o adevărată explozie în Italia, cu mai mult de 100,000 de jucători.

Lavazza este sponsorul principal pentru 70th Open d’Italia Lindt. Turneul este cel mai mare eveniment internațional de golf din Italia, și este de asemenea pilonul italian în prestigiosul Tur European.

Turneul va avea loc din 19 până pe 22 Septembrie 2013 în Torino, la Circolo Golf Torino La Mandria. Cursul este unul dintre cele mai bune din Italia și a produs mari talente, inclusiv fraţii Eduardo și Francesco Molinari.

Lavazza va participa la Open d’Italia ca sponsor principal și furnizor oficial, cu standuri de cafea localizate în cadrul cursului la clubul de golf.

Satul cu vânzare cu amănuntul va include o cafea, servită dintr-o gamă largă de sortimente de băuturi, de la espresso clasic la o rețetă mai creativă precum Lavazza Cappuccino Open din 2013, o băutura special creată în mod exclusiv pentru acest eveniment. Satul Lavazza are un design original, în forma unei uriaşe mingi de golf, aproape de gaura 12. Este o zonă primitoare unde entuziaştii golfului care privesc jucătorii din cadrul cursului se pot bucura de o pauză relaxantă. La Lavazza Lounge, în satul ospitalier, vor fi întâlniri de presă și întâlniri cu vedetele turneului.

Sponsorizarea reflectă valorile sportivității, excelenței și tradiției, împărtăşite de Lavazza și de Open d’Italia, și de asemenea subliniază dorința de a oferi publicului o experiență unică tipică ospitalității italiene în care cafeaua Lavazza este o emblemă internațională.