• Tipăriți
  • Preferințe

SALONE DEL GUSTO E TERRA MADRE

Parteneriatul cu Slow Food

Un angajament față de Africa, apărarea durabilității și focalizarea pe calitate sunt cei trei piloni pe care se bazează prezența Lavazza la Salone del Gusto e Terra Madre din 2014. Parteneriatul cu Slow Food începe cu primul Salone del Gusto in 1996, și culminează în această a zecea ediție a evenimentului internațional despre vin și mâncare bună la care Lavazza a jucat mereu un rol cheie.

Proiectul Calendarului Lavazza va fi descris publicului la Salone del Gusto de către Steve McCurry și Giuseppe Lavazza, vicepreședintele grupului, în timpul conferinței "Zece mii de grădini cu mâncare pentru viitorul Africii" (23 Octombrie, ora 3 pm, Sala Galla) si de asemenea în timpul discuției dintre Mario Calabresi, editorul șef al ziarului La Stampa, fotograful si Francesca Lavazza, Directorul Corporate de Imagine al Companiei (24 Octombrie, ora 6 pm, Spazio "la Stampa").

În timpul Salonului del Gusti e Terra Madre din 2014, Steve McCurry va fi de asemenea disponibil la Spazio Lavazza să semneze copiile Calendarului aflat la reducere într-o ediție limitată pentru a susține proiectul "10,000 de grădini de mâncare în Africa".

Imaginile Calendarului Lavazza din 2015 oferă cadrul ideal pentru a vă bucura de o ceașcă de ¡Tierra! și Kafa în cadrul Spazio Lavazza (Pavilionul 2), unde totul este legat de proiectul "Apărătorii Pământului" și angajamentul constant al companiei pentru calitate și dezvoltare durabilă.