• Tipăriți
  • Preferințe

COLȚUL CU CAFEA

Cafea. Adevăratul suflet din San Tommaso nr 10

Amestecurile excelente. Rețete încântătoare și noi texturi. Ingrediente speciale care transforma metodele de preparare și multiplică oportunitățile de a savura o cafea perfectă.

Cafeneaua de la colț din San Tommaso 10 vă întâmpina cu istoria sa, în timp ce cafetierele vă poartă prin istoria artei amestecurilor, inventate de Luigi Lavazza. Aici prepararea cafelei devine o adevarată artă, și degustarea se transformă într-un moment de plăcere reală.

Calitatea a fost întotdeauna în centrul muncii noastre, și căutarea celei mai bune plantații de cafea, împreună cu expertiza istorică în selectarea amestecurilor, merge mână în mână cu dorința noastră de a experimenta și a aduce inovații.

Aici la San Tommaso nr. 10 totul începe cu cele trei amestecuri Lavazza făcute special pentru cafenele - Gran Riserva, Top Class si Tierra Intenso - precum și amestecul decofeinizat, Dek, ce poarta semnătura Lavazza.

Ele sunt practic cele mai bune și fac cafeneaua de la colț din San Tommaso nr. 10, un "trebuie" pentru iubitorii de cafea.

Cafeaua care își schimbă textura - solidă în anumite situații, sferificată în altele, imprevizibilă în altele - este conceptul din spatele rețetelor create de echipa la Centrul de Formare Lavazza, cea mai mare școală de cafea din Italia și din lumea întreagă, și de către reprezentanții haute cuisine, precum Ferran Adrià, Carlo Cracco, Davide Oldani si Massimo Bottura, care au lucrat cu noi ani de zile pentru a inventa noi surprize în materie de gust.

Rezultatul? Patruzeci și cinci de specialități excelente care se învârt perfect în jurul cafelei Lavazza.

LAVAZZA REINVENTEAZĂ ESPRESSO.
ESPRESSOUNIQUE LAVAZZA REINVENTEAZĂ ESPRESSO.
Lavazza prezintă un univers de specialități espresso noi și originale.
CAFEAUA DE CALITATE PE CARE O MĂCINAȚI ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE
AMESTECURI DIN BOABE ÎNTREGI CAFEAUA DE CALITATE PE CARE O MĂCINAȚI ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE
O gamă largă de soluții care se ocupă de toate cerințele serviciului espresso.
EXCELENȚĂ DURABILĂ
¡TIERRA! EXCELENȚĂ DURABILĂ
Acum disponibile și pentru cafeneaua sau restaurantul Dvs: un amestec premium de cafele Arabica, spălate, de la producători certificați de mediu.