• Tipăriți
  • Preferințe

MAGAZIN ISTORIC

Inovație. Gust și experimentare

Mai multe info

Istorie
Compania noastră a fost fondată în strada San Tommaso nr 10, o băcănie a fondatorului Luigi Lavazza.
Descoperiți istoria noastră


Design de cafea
Creativitatea și inovația tehnică a lui Ferran Adrià' și aptitudinile Centrului nostru de Formare: acestea sunt ingredientele rețetelor sale căutate.
Veniți și le descoperiți 


Centrul de Formare
Cea mai mare școală de cafea din lume testează noi forme ale gustului.
Descoperă mai mult

E momentul pentru a vă spune o poveste: ne aflăm în San Tommaso nr. 10, locul unde a început povestea noastră în 1895.

Aici, la băcănia sa din inima Torino-ului, fondatorul companiei, Luigi Lavazza, a pus bazele viitorului nostru. Pasiunea lui pentru cafea, experimentarea în curs de desfășurare și crearea primelor amestecuri au marcat o revoluție cu drepturi depline în gusturile și obiceiurile consumatorilor.

În 1995 — un secol mai târziu— Lavazza a redeschis ușile localului său istoric, numindu-l San Tommaso 10: o cafenea pe colț, un remarcabil restaurant și un loc pentru a vă perfecționa gusturile.

Este un laborator unde, la fel ca și în trecut, atenția asupra cercetării continuă.
Gustați amestecurile istorice la cafeneaua de la colț.


Descoperiți rețete de sezon create în restaurant de către bucătarii noștrii șefi. Încercați noile idei inventate de către Centrul de Formare Lavazza în colaborare cu bucătarii șefi italieni de top sau internaționali, precum Ferran Adrià. Inovare prin crearea unor specialități mereu noi dedicate iubitorilor de cafea.

Și, mai presus de toate, cafeaua noastră: semnătura noastră și inima noastră, conectând trecutul cu viitorul și aducând împreună tradiţia și experimentarea.

De aceea, San Tommaso 10 reprezintă simbolul excelenţei în cafea, o fereastră către lumea noastră, un loc unde este menţinut spiritul și pasiunea fondatorului său, și mai presus de toate, un loc perfect pentru a vă oferi o experiență adevărată de gustare pe deplin a cafelei.