• Tipăriți
  • Preferințe

RESTAURANTUL

O tradiție ce evoluează constant

Intrând la San Tommaso nr. 10, înseamnă de asemenea să mergi înapoi prin istoria Lavazza, o companie care a făcut angajament pentru excelență și cercetarea unei vocații adevărate.

În timp ce cafeneaua de la colț este "cartela telefonică" San Tommaso nr. 10, cu amestecuri ce relatează povestea noastră, iar localul istoric își așteaptă oaspeții cu creații din haute cuisine care cuceresc gusturile, sala de mese sofisticată și intimă, care poate găzdui 30 de persoane, oferă o perspectivă asupra istoriei atenției Lavazza asupra comunicării.



Pe pereți, imaginile cele mai reprezentative - de la Paulista la Carmencita, precum și calendarele realizate pentru noi de către cei mai mari fotografi ai lumii, precum Newton, Leibovitz și LaChapelle - povestesc despre lumea complexă a cafelei. Aceasta este un cadru captivant care, prin transmiterea pasiunii noastre și evoluția continuă a gustului, evidențiază frumos creațiile bucătarilor noștrii.

Spaghete cu ulei de susan, pâine prăjită și sos de hamsie sferificat. Spaghete cu ulei de susan, pâine prăjită și sos de hamsie sferificat.




Sferificarea hamsiei – tipic bucătăriei reconstruite – face din acest fel de mâncare o combinație perfectă între tradiție și experimentare.

Tagliolini proaspete cu ceapă verde, roșii cherry și calamar în ulei de busuioc. Tagliolini proaspete cu ceapă verde, roșii cherry și calamar în ulei de busuioc




Acest fel de mîncare conține toată prospețimea verii, cu arome și culori mediteraneene.

Risotto cu ciuperci porcini Risotto cu ciuperci porcini




Arome consistente și un gust complet pentru acest fel de mâncare ce evocă, într-un mod armonios, regionalul cu sezonierul.

Ochi de vițel cu spanac și roșii zdrobite Ochi de vițel cu spanac și roșii zdrobite




Toată tradiția Piemontului pentru acest aperitiv, acompaniamentul perfect pentru orice sezon.

Tonno Tonno di coniglio




O rețetă tipică regiunii Montferrat, pentru un fel de mâncare ce poate fi savurat și în timpul verii.

Homar Bellevue Homar Bellevue




Unul dintre cele mai delicioase crustacee, homarul câștigă locul central în această rețetă singulară și delicată.

File de limbă cu fasole boabe, mazăre și ciuperci porcini File de limbă cu fasole boabe, mazăre și ciuperci porcini




Se află marea, zona rurală și cea de munte în această inovatoare versiune de file de limbă, un fel de mâncare fără grăsimi și plin de proteine, ce conferă tuturor, toate necesitățile nutritive.

Chateaubriand Chateaubriand cu ton proaspăt




Un fel de mâncare cu aromă internațională ce se poate savura în orice sezon.

Tagliata din vițel de Piedmon Tagliata din vițel de Piedmon




Această rețetă, ce-și datorează numele tăieturii (taglio în italiană) făcute pe fileul sau muschiul de vită după ce acesta a fost preparat, debordează de tradiții culinare Piedmonteze.

Semifreddo torroncino Semifreddo torroncino




Un proaspăt desert delicios, o aternativă delicată la înghețată.

Bezea cu fructe de pădure Bezea Bezea cu fructe de pădure




Un desert clasic și extrem de gustos, prin simpla sa somptuozitate este un câștigător pentru mesenii de toate vârstele.