Qualità Oro - Perfect Symphony 250 g

O combinație unică de 6 varietăți de boabe Arabica de cea mai bună calitate din America Centrală și de Sud, cultivate de experți și combinate în amestecuri perfecte. Simfonia perfectă, pentru un gust superior de fiecare dată, încă din 1956.

  • CAFEA MĂCINATĂ
  • MOKA
INTENSITATE 5
Un amestec istoric Lavazza, pentru cei cărora le place să se bucure de o cafea bună în fiecare zi.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • În principal America Centrală și de Sud

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

lavazza-caffè-emotional-sacco-top-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Dulce și aromatic
VIZUALIZARE
Cremă aurie și o culoare caldă

AROMĂ
Note fructate și florale

GUST
Dulce și rafinat

Note aromatice
Fructe
Flori
Intensitate 5 Delicat
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
CAFEA MĂCINATĂ
Intensitate
5
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 250 g
lavazza-caffe-ambientate-ragazzi-M
PREPARARE

Qualità Oro,
cafeaua ideală pentru cafetiera Moka.

Vă recomandăm să pregătiți acest amestec într-o cafetieră Moka - cafetiera care se găsește în orice casă italiană.
ÎN DETALIU

O rețetă care a făcut istorie.

Lavazza Qualità Oro s-a născut în 1956, odată cu deschiderea primei fabrici de prăjire Lavazza, în Torino. Luigi Lavazza a avut o idee care a schimbat istoria cafelei: să selecteze cele mai bune boabe de Arabica din Brazilia, Honduras, Panama, Mexic, Columbia și Peru și să le combine într-un amestec special. Așa s-a născut elegantul amestec Lavazza Qualità Oro.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM