Innovation Center
Calitatea nu este „controlată”; ea este „construită”.Procesul care generează calitate este unul activ. Se repetă zi de zi și implică toate persoanele care fac parte din compania Lavazza. Este vorba despre oameni care își iubesc profesia, care nu se opresc la prima soluție, ci investighează procesele și se află într-un proces continuu de învățare. Ei au reprezentat întotdeauna elementul-cheie al metodei noastre, alături de tehnologia inovatoare și de ultimă oră utilizată, încă din momentul în care Luigi Lavazza a investit în cele mai moderne procese de prăjire ale vremii și a inventat ambalaje inovatoare care garantează o calitate mai bună și o durată de valabilitate mai lungă.


Cercetare și dezvoltare
În spatele fiecărui amestec Lavazza, există valoare adăugată care face ca oferta noastră să fie una unică. O valoare născută din cercetare, studiu și inovație.
AFLAȚI MAI MULTE
Departamentele noastre
Cafea
Departamentul de Cercetare și dezvoltare gestionează întregul lanț de aprovizionare cu cafea al Lavazza, pornind de la alegerea metodelor de recoltare.
AFLAȚI MAI MULTE
Ambalare
Suntem în permanență în căutare de materiale și de soluții eficiente și prietenoase cu mediul, pentru a proteja atât calitatea produselor, cât și mediul.
AFLAȚI MAI MULTE
Sisteme
Sistemele noastre de preparare a cafelei espresso devin din ce în ce mai populare în întreaga lume, deoarece ele elimină orice posibile erori în timpul procesului de extracție a cafelei.
AFLAȚI MAI MULTE