Centrul de instruire
Acesta este cel mai mare centru de studii privind cafeaua, de pe scena italiană și internațională.


Datorită trainerului, din arta cafelei se naște o cultură, fiind astfel creată o moștenire de cunoaștere ce trebuie transmisă mai departe. Aceasta este misiunea Centrului de instruire Lavazza. Centrul dispune de cea mai mare rețea de formare în domeniul cafelei, cu 8 reprezentanțe în Italia și 42 în întreaga lume, dedicată profesioniștilor din catering și distribuție, precum și consumatorilor și iubitorilor de cafea.

Școala de cafea
Centrul de instruire Lavazza este o veritabilă universitate a cafelei: organizăm cursuri de formare pentru barmani, personalul din catering, echipe de vânzări, distribuitori, personal nou-angajat, consumatori, jurnaliști și lideri de opinie.
Coffee Experience
De la plantații la Coffee Design, trecând prin arta pregătirii cafelei autentice italiene; la Centrul de instruire veți descoperi mult mai mult în ceea ce privește gustul decât v-ați aștepta.
AFLAȚI MAI MULTE
Coffee Design
Creativitatea și experiența Lavazza devin realitate prin activitatea de cercetare realizată de Centrul nostru de instruire.
DESCOPERIȚI CREAȚIILE NOASTRE
Tururi cu ghid
Lavazza deschide ușile prestigiosului său Centru de inovare. Află toate modalitățile prin care poți veni să ne vizitezi.
AFLAȚI MAI MULTE
Rețeaua noastră mondială