lavazza:magazine/ricette/typology/salate

Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
1H

Ingrediente
  • 60 g orez
  • 2 smochine
  • 30 g brânză fontina
  • 20 g fistic
  • 1/2 ceapă
  • 10 g miere
  • Cafea după gust
  • Scorțișoară după gust
  • Sare după gust
  • Supă de legume după cum este necesar
Preparare

Preparare

Tăiați una dintre smochine în sferturi și lăsați la marinat în miere cu cafea și scorțișoară, înainte de a le introduce în cuptor, la 90°C, timp de 30 de minute. Apoi mărunțiți cea de a doua smochină împreună cu 15 g de fistic, pasați-le cu un blender, iar apoi treceți amestecul printr-o sită.

Căliți o jumătate de ceapă și orezul într-o tigaie, adăugând treptat supa de legume, și fierbeți timp de 20 de minute.
Când orezul este gata, adăugați brânza fontina, amestecați și presărați puțină cafea măcinată deasupra.

2.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img2-sx
3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img3-dx

Prezentare

Serviți risotto-ul împreună cu sferturile de smochine, presărând deasupra puțină cafea măcinată și fistic mărunțit fin.

4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img5-sx
5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img4-dx

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM