La Reserva de ¡Tierra! Alteco Bio-organic

Echilibrat, cu consistență mătăsoasă și aromă persistentă. Note de miere, fructe uscate și ciocolată.

 • Amestec Espresso Organic
Gama profesională Organic

Alteco înseamnă „altitudine” în Esperanto, limba creată pentru a uni oamenii. La fel și La Reserva de ¡Tierra!  Cafeaua Alteco unește, fiind apreciată pentru gustul său, etica și respectul față de mediu, datorită faptului că provine în proporție de 100% din agricultura organică.

 

La Reserva de ¡Tierra!  Alteco este un amestec premium de cafea Arabica și Robusta de cea mai înaltă calitate, provenită de pe plantațiile muntoase necontaminate din America Centrală, America de Sud și Africa, unde se practică agricultura organică și respectarea principiilor sustenabilității de mediu, în conformitate cu standardele Rainforest Alliance. Un echilibru perfect între note de miere și fructe uscate, accente de ciocolată, aromă bogată și gust intens. Datorită unei metode de prăjire dedicate, aromele cafelei sunt menținute și amplificate.

ORGANIC
Cultivăm plantele în armonie cu natura, respectând sustenabilitatea de mediu și dezvoltarea comunităților locale.

CALITATE GARANTATĂ
Păstrăm calitatea La Reserva de ¡Tierra! Alteco, evitând contactul cu boabele cultivate în mod neecologic.

TRASABILITATE
La Reserva de ¡Tierra! Alteco este ambalată, depozitată și expediată în conformitate cu standardele Rainforest Alliance privind amestecurile organice.

Un amestec superior Arabica-Robusta de origine organică prețioasă
  bollo_tostatura_lenta
 • 60% Arabica și 40% Robusta

  COMPOZIȚIA AMESTECULUI

 • America Centrală și de Sud și Africa

  ORIGINI

 • Delicat

  PRĂJIRE

alteco-banner-m
PROFIL
Note aromatice
Fructe uscate
Miere
Ciocolată
Nivel de aromă Echilibrat
LRDT_ESP_ALT_BIO_1000_wheels-m
În spatele fiecărei cești de cafea se află o poveste despre sustenabilitate

La Reserva de ¡Tierra! Alteco conține, printre originile sale, cafea din regiunea Chiapas (Mexic), iar Fundația Lavazza sprijină peste 900 de cultivatori, oferindu-le instruire în privința practicilor agricole sustenabile cu scopul de a îmbunătăți calitatea cafelei și, prin reproiectarea plantației mergând până la alegerea unor răsaduri de plante de cafea îmbunătățite, urmărește să sporească productivitatea cafelei și rezistența la schimbările climatice. 

Proveniență 100% din agricultura organică

La Reserva de ¡Tierra! Alteco este obținută din ferme certificate de Rainforest Alliance în care cafeaua este cultivată în mod sustenabil și, de asemenea, în care se aplică practici de cultivare organică. Descoperiți mai multe pe ra.org.

Toate acestea sunt motive excelente pentru a alege La Reserva de ¡Tierra!

Sustenabilitate
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza este rezultatul angajamentului etic al companiei față de sustenabilitate, în colaborare cu Rainforest Alliance, un ONG care promovează drepturile și bunăstarea comunităților de lucrători și care certifică fermele care trebuie să îndeplinească standarde sociale și de mediu riguroase.
Grijă
Dacă alegeți La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza, înseamnă că puteți garanta un produs de cea mai înaltă calitate, datorită selectării atente a celor mai bune boabe de cafea, originilor selectate ale amestecului și pregătirii precise a boabelor.
Măiestrie
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! este amestecată și prăjită cu grijă, folosind o combinație între metoda tradițională în tambur și convecția cu aer. Datorită prăjirii noastre „blânde”, garantăm o aromă persistentă, care nu se modifică.
Gama La Reserva de ¡Tierra!

Amestecurile La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza sunt disponibile în capsule Espresso, Filter și Blue și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații cunoscători ai cafelei.

DESCOPERIȚI COMBINAȚII INEDITE