Concerto x2

Dozatorul automat vă permite să alegeți între capsulele Blue și boabe pentru a obține exact cafeaua dorită.

 • LAVAZZA BLUE
Opțiuni duble, spațiu minim
Datorită opțiunii între capsule Blue și boabe, aceasta este cea mai bună soluție pentru oferirea unui espresso italian autentic în companii și spații de dimensiuni medii deschise pentru public. Designul său compact, stilat și elegant vă permite să plasați dozatorul automat în toate mediile profesionale cu o notă de stil.
Dimensiune şi greutate
 • 600 mm
  LUNGIME (L)
 • 740 mm
  ADÂNCIME (A)
 • 1700 mm
  ÎNĂLȚIME (Î)
 • 130 kg
  GREUTATE
Management energetic
2500 W PUTERE
230-240 V AC TENSIUNE
50 Hz FRECVENȚĂ
Caracteristici tehnice
Putere nominală: 2500 W Capacitate: 200 de capsule – 500 de cești Managementul capsulelor: 1 sistem automat de pâlnie cu capsule monodoză Lavazza BLUE + 1 sistem pentru boabe (capacitate 8 L; 3 kg). Fiecare sistem alimentează o unitate de espresso desemnată, permițând servirea a 2 calități diferite de cafea. Conținut: capsulă de espresso, boabe de cafea, 4 solubile, zahăr, cești și bețigaș Interfața cu utilizatorul: 18 selecții cu tastatură capacitivă iluminată cu LED-uri (+ 2 presetări de zahăr) 2 panouri
Fotografii cu lumină din spate Alte caracteristici: opțional: sistem de auto-alimentare folosind 2 rezervoare de apă de 20 de litri Opțional: set de iluminare pentru compartimentul de dozare + fotocelulă Opțional: poate fi conectat la un sistem de plată sau modem GSM (EVATDTS 6.1)

MANUALUL TEHNIC

DESCĂRCARE
DESCĂRCARE
PDF