¡Tierra! Selection

Intensă, cu aromă de fructe și note fine de ciocolată cu lapte.

  • AMESTEC PREMIUM
Echilibrul perfect între gust și aromă
Selecția atentă și combinația de boabe din cele mai bune surse au dat naștere unui amestec unic, care îmbină dulceața cu aromele delicate de flori și fructe proaspete, acompaniate de note fine de ciocolată. Astfel, a fost obținut un echilibru perfect între gust și aromă. Prăjirea este atent reglată pentru a îmbunătăți caracteristicile aromatice ale amestecului, iar controalele regulate garantează aceeași calitate remarcabilă timp de 365 zile pe an.
Patru motive bune pentru a alege ¡TIERRA!
Sustenabilitate
Lavazza ¡TIERRA! este rezultatul angajamentului etic al companiei Lavazza pentru sustenabilitate, în colaborare cu Rainforest Alliance, un ONG care promovează drepturile şi bunăstarea comunităţilor de muncitori și certifică fermele care trebuie să îndeplinească standarde sociale şi de mediu riguroase.
Calitate
Dacă alegeți Lavazza ¡TIERRA! aveți garanția unui produs de cea mai înaltă calitate, dată de originile amestecului, pregătirea sa, căutarea atentă a celor mai bune boabe de cafea, precum şi prăjirea perfect echilibrată a boabelor de la exterior la interior.
Varietate
Amestecurile Lavazza ¡TIERRA! sunt disponibile pentru espresso şi filtru în diferite mărimi și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații cunoscători ai cafelei.
Varietate etnică
Proiectul Lavazza ¡Tierra! a implicat mai multe comunităţi mici de producători din Etiopia, Vietnam, Brazilia, India, Peru, Honduras şi Columbia.
Un amestec unic de boabe 100% Arabica
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

tierra-selection-banner-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Prăjirea este atent reglată pentru a potența aroma
Note aromatice
Flori
Fructe uscate
Prăjire Delicat
Brazilia

Cafeaua este cultivată la înălțime (900-1300m), unde iernile sunt uscate şi reci. Acesta este uscată la soare pe „terasele” caracteristice zonei.

100% din agricultură sustenabilă

¡Tierra! Selection este o cafea obținută 100% din ferme certificate de Rainforest Alliance.